Relatietwijfels: wil ik doorgaan of toch scheiden?

Relatietwijfels: wil ik doorgaan of toch scheiden?

BLOG VAN WENCKE SLÜTTER, SUCCESVOL SCHEIDINGSCOACH

Eva belt mij vlak voor haar vakantie. Ze zit er helemaal doorheen. “Het is alsof ik op een T-splitsing sta Wencke. Neem ik nu de afslag scheiden of toch doorgaan? Blijven kwakkelen is geen optie. Ik ben al heel lang niet meer happy in mijn relatie en kan mezelf niet zijn. Ik weet niet meer wat ik wil en ik voel me zo alleen! Maar die angst, angst om alleen verder te moeten gaan. Angst hoe het praktisch gezien verder moet. Ik zie er zo erg tegenop! Wanneer weet ik nou of ik er klaar voor ben? En hoe kom ik in godsnaam door de herfstvakantie heen?”

Herkenbaar? Ga jij ook zo de herfstvakantie in? Of zie jij er als een berg tegenop omdat je diep van binnen eigenlijk het antwoord wel weet? Wees gerust, je bent niet de enige! Als scheidingscoach weet ik dat veel ouders met relatietwijfels hiermee worstelen. Diegenen met hoop denken dat de zomervakantie hét antwoord is op al hun relatieproblemen, zorgen en een betere toekomst. En voor diegenen die tegen de vooravond van de moeilijkste beslissing ooit staan wordt het een zomer van aanpassen, jezelf wegcijferen en vooral van uitstel. Wat denk jij als je dit leest. Wordt het een fijne vakantie?

Als jij je herkent in bovenstaand verhaal dan vraag je je wellicht af, hoe kom ik dan wel goed door de vakantie heen? Met 3 waardevolle tips help ik jou op weg om even niet bezig te hoeven zijn met het nemen van een besluit zodat je ondanks je zorgen toch meer kunt genieten van de vakantie én je gezin. Lees hier de tips!

Hartelijke groet, Wencke Slütter, Scheidingscoach

www.stuurkracht.nl

 

TIPS:
Iedere vrijdag tussen 11 en 12 uur is Wencke op facebook online beschikbaar om met jou live te chatten over vragen die jou bezig houden op scheidingsgebied.

Wil jij de expertisetips van een van onze succesvol scheidingscoaches niet meer missen? Schrijf je dan in en ontvang iedere 2 weken tips om een succes te maken van je scheiding, zodat je meer bereikt en je kinderen niet te dupe worden.

{a1030ar6863}

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen

zelf

Ik kan het zelf wel

BLOG VAN WANDA VENDRIG, DIRECTEUR SSN Met de kerstdagen in zicht willen veel ouders nog snel wat tips over hoe ze het beste deze feestdagen

Lees verder >