Coachprogramma's

Ouders in een relatie crisis vinden het niet alleen moeilijk om met elkaar om te gaan, zij zijn ook bang voor de schade die ze hun kinderen berokkenen met hun voortdurende conflicten. Vaak geven zij aan dat ze al van alles geprobeerd hebben om de omgang te verbeteren, maar dat niets helpt. Het ligt echt allemaal aan de ander: als hij of zij nou maar zou veranderen, dan zou alles goed komen!

Het lastige van relaties is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. En ook al weten we diep van binnen wel dat waar twee vechten er ook twee schuld hebben, toch vinden we het gemakkelijker om de ander de schuld te geven. Zolang je nog bezig bent met het gedrag van de ander, is het moeilijk om emotioneel beschikbaar te zijn voor je kinderen en hun de begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Coachprogramma

Succesvol Samen Verder

Tijdens dit coachprogramma leer je in 5 stappen praktische vaardigheden die ervoor zorgen dat je weer een gezonde en gelijkwaardige relatie samen kunt opbouwen. Het programma bestaat uit individuele en gezamenlijke sessies en leert jullie om beter te communiceren, een compromis te sluiten, negatieve emoties te hanteren en weer veilig en gelijkwaardig met elkaar om te gaan in het belang van je kind. Mocht je er tijdens het coachprogramma achter te komen dat het toch beter is om uit elkaar te gaan, dan kun je moeiteloos, en met dezelfde coach, overstappen naar het programma Succesvol Scheiden.

Succesvol Samen Verder

Succesvol Samen Verder kun je bereiken door te investeren in ons coachprogramma!

1 op 1 of samen

gericht op jouw specifieke situatie!

Succesvol Scheiden

Een succesvolle scheiding kun je bereiken door te investeren in ons coachprogramma!

1 op 1

gericht op jouw specifieke situatie!

Coachprogramma

Succesvol Scheiden

Tijdens dit coachprogramma leer je in 5 stappen praktische vaardigheden die ervoor zorgen dat je succesvol en harmonieus van elkaar kunt scheiden. Als je in een vechtscheiding dreigt te belanden zorgt dit programma ervoor dat er rust komt en minder strijd.
Als de scheiding al achter de rug is en je omgang met de andere ouder moeizaam en stressvol ervaart helpt dit coachprogramma jou om beter met elkaar om te gaan en je leven weer op te pakken.

BELANGRIJK OM TE WETEN!
Beide coachprogramma’s kun je individueel of samen volgen. Als de een verandert, verandert de ander mee volgens het biologische principe actie=reactie.
Na een algemeen en gratis intake gesprek met jouw coach ontvang je een passend en op maat gemaakt programma voor jouw situatie.