Podcast

Succesvol Scheiden kun je Leren Podcast

Hoe maak je een succes van je scheiding, in het belang van je kind?
Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom is er nu de Succesvol Scheiden kun je leren Podcast waarin Wanda Vendrig in gesprek gaat met scheidingsprofessionals over hun aanpak. Welke tools geven zij ouders. Hoe zetten zij de methodiek en coachaanpak in en wat is hun geheim om ouders succesvol te laten scheiden.

Succesvol Scheiden en Succesvol Samen Verder zijn coachprogramma’s van SSN voor ouders die Succesvol Samen Verder op weg willen naar de toekomst…. als succesvol gescheiden ouders of als gezin!

Ben Jij Een Professional en wil jij ouders de allerbeste begeleiding geven? Sluit Je Dan Aan Bij Ons Programma!

De Succesvol Samen Verder Academie is een jonge CRKBO-organisatie dat een compleet psychosociaal coachsysteem voor gemotiveerde professionals biedt. Met de juiste kennis, vaardigheden en hoogwaardige tools kun je ouders leren op welke wijze ze succesvol een relatiecrisis kunnen afwenden of succesvol kunnen scheiden. Dat is super belangrijk om te voorkomen dat kinderen in een vechtscheiding belanden of de dupe worden van al het drama.

De Succesvol Samen Verder Academie biedt losse trainingen en programma’s aan voor professionals die zich willen specialiseren in deze waardevolle methodiek of als gecertificeerd relatie coach of scheidingscoach werkzaam willen zijn in Nederland. Samen staan we sterk!

podcast