Coachprogramma: Succesvol Scheiden

Coachprogramma

Succesvol Scheiden

Als ouder wil je graag het beste voor je kinderen. Deze scheiding valt je dan ook rauw op je dak. Je zag het misschien niet aankomen, ook al gaat het al langer niet goed tussen jullie. Je bent bang wat dit voor je kinderen zal betekenen. De impact van een scheiding wordt vaak onderschat, zeker als je het niet zelf hebt meegemaakt. Het is een pijnlijk, eenzaam proces. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

De coaches van Succesvol Scheiden Nederland zijn ervaringsdeskundig, gecertificeerd en super gemotiveerd om jou te helpen een succes te maken van je scheiding, in het belang van je kind.

Merk je dat je:

Heftige emoties

Nog steeds heel boos en verdrietig bent om de scheiding waardoor je het lastig vind om met de andere ouder om te gaan?

Vastlopen in communicatie

Tijdens de communicatie met de andere ouders steeds ‘vastloopt’ in discussies omdat de andere ouder jou ‘triggert’?

Kinderen last van conflicten

Door deze discussies steeds vaker beland in conflicten waar je moeilijk mee kunt stoppen en waar je kinderen veel last van hebben?

Bezorgd

Bezorgd bent over het welzijn van je kinderen en de impact die de scheiding op hen heeft?

Andere denkwijze

Het lastig vind om met die andere ouder samen op te voeden omdat deze het heel anders aanpakt dan jij?

Het geheim? SCHEIDEN KUN JE LEREN!

Tijdens het coachprogramma Succesvol Scheiden leer je in 5 stappen om je mislukte relatie te transformeren naar een succesvolle scheiding in het belang van je kind.

Het coachprogramma, anders dan mediation, kun je alleen volgen. Want als jij verandert, verandert de ander mee volgens het actie=reactieprincipe.

Wil jij ook de allerbeste scheiding voor je kinderen? Zelf stappen zetten zodat je weer gelukkig en vrij wordt? Niet afhankelijk zijn van de andere ouder maar zelf weer aan het roer gaan staan?

Coachprogramma Succesvol Scheiden

  • Omgaan met emoties
  • Beter communiceren
  • Compromis sluiten
  • Je kind begeleiden
  • Samen opvoeden