Coachprogramma: Succesvol Samen Verder

Coachprogramma

Succesvol Samen Verder

Veel ouders twijfelen: is uit elkaar gaan wel de beste optie? Je wilt pas echt uit elkaar gaan als je alles hebt geprobeerd. Tenslotte wil je later ook tegen je kinderen kunnen zeggen; “We hebben er echt alles aan gedaan!”.

Waarschijnlijk ben je de spanningen beu, doodmoe van alle discussies of gesloopt van de ijzige stiltes. Misschien zijn er zaken gebeurd die je ‘onvergeeflijk’ vind of sudderen jullie al een tijdje als broer-zus naast elkaar.

Een gezonde relatie draagt bij aan je welzijn, een ongezonde relatie veroorzaakt veel stress en daar ga je langzaam aan onderdoor.

Er moet iets gebeuren anders gaan jullie uit elkaar. Valt er nog iets te redden of kunnen jullie beter gaan scheiden?

Merk je dat je:

Boos & Irritaties

Steeds weer boos of gefrustreerd op de ander reageert omdat je niet kunt vergeten wat er is gebeurd? Irriteert de ander je mateloos?

Moeilijke communicatie

Het lastig vind om met de ander te communiceren en ‘begrijpen’ jullie elkaar niet?

In herhaling vallen

Steeds weer in conflicten beland die over hetzelfde gaan zonder dat er een oplossing komt?

Slecht Slaapt

Je slecht slaapt, niet goed functioneert op je werk, je kinderen er last van hebben en overweeg je een scheiding?

Geen gezamenlijke keuzes kunnen maken

Steeds in ruzies over de opvoeding en aanpak van de kinderen beland?

Kinderen de dupe

Je kinderen last hebben van de ‘ijzige’ spanning of hoogoplopende ruzies?

Tijdens het coachprogramma Succesvol Samen Verder leren jullie in 5 stappen om je mislukte relatie te transformeren naar een succesvolle relatie zonder spanning en waar de passie weer kan opbloeien.

Mocht je tijdens het programma ontdekken dat uit elkaar gaan toch beter is, dan sluit Succesvol Samen Verder naadloos aan bij het programma Succesvol Scheiden. In beide gevallen doe je het beste voor je kind!

Mocht je er tijdens het coachprogramma achter te komen dat het toch beter is om uit elkaar te gaan, dan kun je moeiteloos, en met dezelfde coach, overstappen naar het programma Succesvol Scheiden.

Het geheim? SUCCESVOL SAMEN VERDER KUN JE LEREN!

Het coachprogramma is geen mediation maar een psychosociaal programma dat je samen brengt en samen houdt.

Wil jij ook het allerbeste voor je kinderen? Geen scheiding maar leren hoe je er samen een succes van kunt maken? Tijdens het programma beslissen of je verder wilt of toch wilt scheiden? De beste aanpak leren die het belang van je kind dient?