Zo overleef je de periode dat je tijdens de scheiding noodgedwongen nog onder één dak moet wonen!

Zo overleef je de periode dat je tijdens de scheiding noodgedwongen nog onder één dak moet wonen!

BLOG VAN  PETRA DEN HOLLANDER, SUCCESVOL SCHEIDINGSCOACH

De kogel is door de kerk. Jullie gaan scheiden. Jullie hebben alles geprobeerd om de relatie te redden, maar het is niet gelukt. Ondanks dat jullie dit zo nooit hebben gewild, is het voor jullie en de kinderen het beste dat jullie zo snel mogelijk uit elkaar gaan.

 Maar dat laatste blijkt in de praktijk veel lastiger dan gedacht en van tevoren ingeschat. Het vinden van een passende woning voor degene die de woning zal verlaten, blijkt in de praktijk vaak lang te duren. En dus zullen jullie noodgedwongen voorlopig toch nog onder één dak moeten blijven wonen.

In mijn praktijk hoor ik regelmatig terug van mijn klanten dat zij te maken hebben met zo’n situatie. Erg lastig, zeker als er al sprake was van oplopende spanningen en ruzies. De onzekerheid over wanneer er aan deze situatie een einde komt maakt dat de spanningen vaak nog meer toenemen.

Je vraagt je wellicht af of je deze periode toch op een voor iedereen leefbare manier kan doorkomen? Dit kan zeker. Hier een aantal tips om deze periode op een leefbare manier door te komen.

Hartelijke groet,

scheidingscoach

Petra den Hollander, Succesvol Scheidingscoach
E-mail: info@advocatenpraktijkdenhollander.nl
Tel: 010-5013230

[av_button label=’Klik hier om naar de website van Petra gaan’ link=’manually,https://www.advocatenpraktijkdenhollander.nl/’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

 

 

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen