Wat doe jij nu de vakantie in zicht is?

Wat doe jij nu de vakantie in zicht is?

ZOMERBLOG VAN KOOS VAN DER ZWET, SUCCESVOL SCHEIDINGSCOACH

Is jouw vakantie al in zicht?

Ken je dat, dat je met twijfel uitkijkt naar je vakantie. Fijn met het gezin even eruit, maar ondertussen wil je uitzoeken of je relatie nog goed is. De vakantie is dan een laatste uitdaging en krijgt door deze gedachtes geen echte kans van slagen. Je vertelt deze gedachtes uiteraard niet aan je partner met als gevolg dat je heel kritisch kijkt naar alles wat er gebeurt.

Er is een betere en voor de hand liggende manier, namelijk -> ga het gesprek aan!

Je hebt niets meer te verliezen en je bent er zelfs bij gebaat als je het gesprek gaat voeren. Blijkt dat je relatie geen basis heeft, kun je de vakantie gebruiken om te rouwen. Blijkt dat je relatie wel een basis heeft, kunnen jullie samen in de vakantie aan jullie relatie werken. In beide situaties weten jullie van elkaar wat je kunt verwachten. Dat geeft duidelijkheid en richting.

Ga je op vakantie met de dubbele agenda, zal je merken dat je de bevestiging krijgt dat je relatie niet goed meer is. De vakantie wordt een fiasco, je relatie is in zwaar weer, de verwachtingen liggen ver uit elkaar, de kinderen betalen de rekening en er is een grote kans dat er veel ruzie is.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op deze link en bekijk de tips van Koos.

 

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen

zelf

Ik kan het zelf wel

BLOG VAN WANDA VENDRIG, DIRECTEUR SSN Met de kerstdagen in zicht willen veel ouders nog snel wat tips over hoe ze het beste deze feestdagen

Lees verder >