‘Ik doe dit voor mijn kind, dit is in het belang van mijn kind..

‘Ik doe dit voor mijn kind, dit is in het belang van mijn kind..

Heb jij jezelf dit weleens horen zeggen? Tegen je ex? Of tegen de mediator/advocaat waarmee je onderhandelt over het huis, de financiën of de omgangsregeling van je kind?

Tijdens en na mijn scheiding dacht ik ook vaak dat ik in het belang van mijn kind(eren) handelde, maar moest tot mijn schaamte toegeven dat het meestal toch ook eigenbelang was.
Geen enkel belang wordt zo vaak gebruikt als het belang van het kind bij een scheiding. Niet alleen heb jij het vast weleens gedaan, maar ook professionals schermen nogal eens met deze term. Maar weten we eigenlijk wel zeker dat we 100% in het belang van het kind handelen en wat is dan dat belang?
Bij ouders wordt toch nog vaak het eigenbelang geprojecteerd op het belang van het kind. Professionals zeggen te weten wat het belang van het kind is bij een scheiding, maar is dat zo?

Uitnodiging

Van harte nodigen wij je uit voor de 4e editie van de Ideale Scheiding op vrijdagmiddag 25 januari 2019. Dit event is zowel voor ouders als professionals heel interessant en staat deze keer geheel in het teken van het belang van je kind.
Mijn nieuwe boek ‘Het geheim van een Succesvolle Scheiding.. in het belang van het kind’ heb ik speciaal voor jou als ouder geschreven en is 100% in het belang van het kind. Je ontdekt wat een succesvolle scheiding in het belang van je kind eigenlijk is. Hoe fijn is het om te scheiden zonder strijd, discussie over opvoeding, passief agressief gedrag of ander schadelijk gedrag voor je kind. Tijdens het event wordt het eerste boekexemplaar feestelijk uitgereikt aan Marsha Pinedo van Villa Pinedo.
Uiteraard ontvang je zelf ook een exemplaar van het boek!

Programma

Tijdens de workshop van het event ontdek je hoe je met een aantal vragen en oefeningen het verschil ziet in eigenbelang en het belang van je kind. Bovendien ontvang je de belangrijkste basisprincipes van een succesvolle scheiding.
Andere gastsprekers vertellen vanuit hun eigen professie hoe zij het belang van het kind aandacht geven tijdens hun werk. Petra den Hollander vanuit haar rol als advocaat/ mediator, Roos Boer als ervaringsdeskundige/ ouder en scheidingscoach, Marloes Andriessen vanuit haar professie als kinder- en jongerentherapeut en Yvonne Soons als lifecoach.
Je bent van harte welkom op deze inspirerende editie van de Ideale Scheiding die bestaat uit een workshop, gastsprekers, boekpresentatie (inclusief boek)en een gezellige netwerkborrel.

Mis het niet en bestel NU je ticket op www.deidealescheiding.nl!

Ben jij erbij?

Hartelijke groet,

Wanda Vendrig
Succesvol Scheiden Nederland en Het platform Scheiden kan Beter!

 

 

 

 

 

Wil jij de expertisetips van een van onze succesvol scheidingscoaches niet meer missen? Schrijf je dan in en ontvang iedere 2 weken tips om een succes te maken van je scheiding, zodat je meer bereikt en je kinderen niet te dupe worden.

{a1030ar6863}

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen

zelf

Ik kan het zelf wel

BLOG VAN WANDA VENDRIG, DIRECTEUR SSN Met de kerstdagen in zicht willen veel ouders nog snel wat tips over hoe ze het beste deze feestdagen

Lees verder >