Durf jij écht in de spiegel te kijken?

Durf jij écht in de spiegel te kijken?

BLOG VAN CAROLIEN ROOBOL, SUCCESVOL SCHEIDINGSCOACH

Als je eerlijk bent gaat het niet altijd even goed met je 11 jarige dochter Hannah sinds de scheiding. Ze is de laatste tijd wat stiller en zit veel op haar kamer. Ze lacht minder, er komen minder vriendinnetjes over de vloer. Haar cijfers op school zijn iets gezakt. Echt opvallend zijn de veranderingen niet. De juf op school heeft je erop attent gemaakt. Je had het zelf nog niet eens door. Maar ja, haar oma is nog niet zo lang geleden overleden en ze staat aan het begin van de puberteit. Dat verklaart het gedrag toch?

De dagen na het gesprek met de juf van Hannah denk je veel na. Je voelt je schuldig dat je de veranderingen zelf niet opgemerkt hebt. Maar ja, je bent nog zo druk met je eigen emoties, je nieuwe baan, alle ballen in de lucht houden en de steeds terugkomende conflicten met je ex, de vader van Hannah.

Nu blijkt het dus niet goed te gaan met Hannah. Misschien is het goed als ze eens een paar keer gaat praten met een psycholoog? Een onafhankelijk persoon waar ze haar hart kan luchten… of is er iets anders aan de hand? Durf jij in de spiegel te kijken? (en op de link te klikken om verder te lezen?)

Hartelijke groet, Carolien Roobol, Scheidingscoach
Succesvol Scheiden Rijnmond

Wil jij de expertisetips van een van onze succesvol scheidingscoaches niet meer missen? Schrijf je dan in en ontvang iedere 2 weken tips om een succes te maken van je scheiding, zodat je meer bereikt en je kinderen niet te dupe worden.

{a1030ar6863}

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen

zelf

Ik kan het zelf wel

BLOG VAN WANDA VENDRIG, DIRECTEUR SSN Met de kerstdagen in zicht willen veel ouders nog snel wat tips over hoe ze het beste deze feestdagen

Lees verder >