Afscheidsblog

BLOG VAN CAROLIEN ROOBOL, SUCCESVOL SCHEIDINGSCOACH

Vijf jaar geleden begon ik aan de opleiding tot scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland. Na deze opleiding startte ik mijn praktijk Succesvol Scheiden Rijnmond

Drive

Mijn drive om scheidingscoach te willen worden lag in “het leven van de kinderen van gescheiden ouders beter maken”.

Dit wilde ik bereiken door met de ouders aan de slag te gaan. Wanneer de ouders goed met elkaar over weg kunnen tijdens en na de scheiding, zullen de kinderen relatief weinig last hebben van de scheiding is mijn redenatie.

Dit kwam natuurlijk ergens vandaan…

Jeugd

Aan het begin van mijn puberteit gingen mijn ouders uit elkaar. Deze scheiding heeft een stempel op mijn leven gedrukt. Eenmaal volwassen heb ik een psycholoog bezocht omdat mijn wond niet sloot. Deze vrouw zei toen: het gaat nooit helemaal over maar het wordt wel beter”.

Succesvol Scheidingscoach

Ze heeft gelijk gekregen. Door de opleiding tot scheidingscoach en alles wat ik daarna nog geleerd heb, heb ik weer een hele grote stap gezet richting verwerking. Moet je dan bijna 50 jaar voor worden…

Ik heb veel mensen mogen helpen die het moeilijk hadden tijdens en na hun scheiding. Vaak waren ze bijzonder open en eerlijk. Ik heb ze enorm zien opknappen van de coaching.

Volgende stap

Nu voelt het voor mij alsof ik klaar ben met echtscheidingen. Klinkt raar… bijna alsof ik dat niet mag vinden. Dat ik deze mensen moet blijven helpen. Ik krijg steeds meer moeite met wat voormalig geliefden elkaar aandoen. Ik heb behoefte aan positiviteit en kies voor mezelf.

Eind januari ben ik begonnen met de opleiding NLP practitioner. Het coachvak ga ik niet vaarwel zeggen!

Verder wil ik meer gaan schrijven maar niet meer hier.

Ik dank alle lezers die via Succesvol Scheiden Nederland mijn blogs hebben gelezen.

Enne… wees een beetje lief voor elkaar 😊.

Lieve groet, Carolien 

No data was found

Inhoudsopgave

Nieuwste artikelen

zelf

Ik kan het zelf wel

BLOG VAN WANDA VENDRIG, DIRECTEUR SSN Met de kerstdagen in zicht willen veel ouders nog snel wat tips over hoe ze het beste deze feestdagen

Lees verder >